Over Toolplan

Toolplan is een product van DSE Automatisering. Het eerste idee is ontstaan in 2016. Reddingsbrigade Callantsoog heeft de eerste versie in 2017 in gebruik genomen. In de loop van 2017 zijn er diverse functionaliteiten bijgekomen. Toolplan is eind 2017 als nieuw product in de markt gezet en beschikbaar gekomen voor organisaties en bedrijven.

Over DSE Automatisering

Binnen DSE Automatisering zijn meerdere bedrijven actief. Ieder bedrijf kent haar eigen aanbod van diensten en producten. Het complete IT-producten aanbod maakt DSE tot een aantrekkelijke partner voor uw automatisering.

DSE Software ontwikkelt software om bedrijfsprocessen te optimaliseren. DSE Software luistert, inventariseert, adviseert, ontwikkelt, implementeert en onderhoudt. Alles in het kader van een perfecte oplossing.

DSE Services helpt bedrijven met kantoorautomatisering. Van levering, installatie en beveiliging van computers en datanetwerken tot het onderhoud en het beheer van de systemen en apparatuur.

Provisior is dé web-based selfservice portal waarmee gebruikers en hun managers zelf IT-gerelateerde zaken kunnen aanvragen, goedkeuren en volledig geautomatiseerd beschikbaar gesteld krijgen zonder tussenkomst van de IT-afdeling.