Q: Is Toolplan geschikt voor gebruik voor mijn garagebedrijf?
A: Ja, Toolplan is ontwikkeld voor gebruik in een garagebedrijf.

Q: Kunnen met Toolplan de APK-keuringen worden bijgehouden?
A: Ja, met Toolplan kunnen APK-keuringen worden geregistreerd en planningen worden gemaakt. Met Toolplan kunt u meerdere schema's aanmaken voor materieel keuringen, met bijbehorende frequenties, overzichten en e-mail herinneringen.

Q: Kan Toolplan worden gebruikt door een bouwbedrijf?
A: Ja, juist voor een bouwbedrijf met diverse type materialen met allemaal een eigen onderhoudsplan is Toolplan een geschikte oplossing.

Q: Kan Toolplan gebruikt worden in een werkplaats?
A: Ja, juist voor een werkplaats met diverse type materialen met allemaal een eigen onderhoudsplan is Toolplan een geschikte oplossing.

Q: Kan ik Toolplan gebruiken voor wagenparkbeheer?
A: Ja, door het invoeren van materialen met elk hun eigen onderhoudsplannen zoals APK, Grote beurt, Kleine beurt etc. is Toolplan uitermate geschikt voor wagenparkbeheer.

Q: Kan ik Toolplan gebruiken voor een Taxibedrijf?
A: In Toolplan kunnen alle verplichte keuringen, vergunningen en opleidingen geregistreerd en worden bewaakt.

Q: Is Toolplan geschikt voor een hoveniersbedrijf?
A: Ja, juist voor een hoveniersbedrijf met diverse type materialen met allemaal een eigen onderhoudsplan is Toolplan een geschikte oplossing.

Q: Is Toolplan geschikt voor het bijhouden van onderhoud?
A: Ja, Toolplan is ontwikkeld om het onderhoud van machines en voertuigen bij te houden.

Q: Is Toolplan geschikt als materiaalbeheer software voor diverse soorten materieel?
A: Ja, Toolplan is als materiaalbeheer software geschikt voor zeer uiteenlopende soorten materieel: voertuigen, vaartuigen, keukeninventaris, landbouw- en hoveniersmachines, etc.

Q: Kan ik documenten uploaden in Toolplan?
A: Ja, certificaten, keuringen, registraties en rapporten kunnen in Toolplan worden opgeslagen.

Q: Is er een APP voor Toolplan?
A: Toolplan is zo ontwikkeld dat het via elke webbrowser makkelijk te bereiken is. Dus ook met een mobiel.

Q: Is Toolplan geschikt voor gebruik in het onderwijs?
A: Ja, Toolplan is de online tool voor het beheer van diverse assets, ook die in het onderwijs. Denk hierbij aan computers, schermen en projectoren in klaslokalen, maar ook aan de vele middelen die in het beroepsgericht onderwijs worden ingezet. Bijvoorbeeld boormachines, draaibanken, lasapparatuur, voedingen, meters en oscilloscopen. Toolplan helpt waar overzicht en onderhoud vereist zijn en storingsmeldingen makkelijk gedaan moeten kunnen worden.

Q: Kan ik Toolplan gebruiken voor mijn zeilschool of bootverhuur?
A: Ja, Toolplan is de online tool voor het beheer van diverse assets, of deze nu op de weg rijden, in een fabriekshal gebruikt worden of op het water varen. Overzicht van uw sloepen, zeilboten of kano’s, automatische herinneringen voor onderhoud en keuring en het melden van storingen of schades: Toolplan ondersteunt het! Dit geldt tevens voor apparatuur aan boord, zoals brandblussers, marifoons, reddingsvesten en EHBO-materiaal.

Q: Kan Toolplan gekoppeld worden aan mijn bestaande boekhoudsoftware?
A: Gegevens uit Toolplan kunnen geëxporteerd worden in Excel-formaat (XLSX bestanden) en van daaruit verder verwerkt worden in andere applicaties. Tevens helpen onze consultants u graag bij het realiseren van specifieke wensen.

Q: Verstuurt Toolplan automatisch signaleringen voor onderhoud of keuring?
A: Ja, Toolplan stuurt automatisch e-mails om u tijdig te herinneren aan naderend onderhoud. U kunt zelf de frequentie van deze meldingen instellen.

Q: Welke rapportages biedt Toolplan?
A: Toolplan biedt diverse overzichten: materieel, logboeken, onderhoud, werkvoorraad, planning, etc. Er zijn diverse filters per overzicht mogelijk. Alle overzichten kunnen in Excel-formaat (XLSX bestanden) worden geëxporteerd.

Q: Kunnen mijn medewerkers met Toolplan eenvoudig storingen registreren?
A: Voor elke asset in Toolplan wordt automatisch een QR-code aangemaakt. Deze kunt u uitprinten op stickerpapier en opplakken. Vervolgens kan een medewerker met een mobiele telefoon of tablet de QR-code scannen en ter plekke een melding invoeren.

Q: Wat heb ik nog om Toolplan te gebruiken?
A: Toolplan is een cloud oplossing en vereist enkel een webbrowser en internetverbinding. Een bestaande PC, Mac, telefoon of tablet is voldoende. U hoeft voor Toolplan geen software te installeren en geen speciale hardware aan te schaffen. Wij zorgen dat de cloud omgeving meegroeit met Toolplan, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Q: Is Toolplan altijd beschikbaar?
A: Toolplan is een cloud oplossing die is ondergebracht bij een gerenommeerde hosting partij, die zorg draagt voor 99.9% uptime, snelle hardware, regelmatige back-ups en sterke SSL-beveiliging.

Q: Hoe veilig zijn mijn gegevens in Toolplan?
A: Toolplan is een cloud oplossing die is ondergebracht bij een gerenommeerde hosting partij, die zorg draagt voor 99.9% uptime, snelle hardware, regelmatige back-ups en sterke SSL-beveiliging.

Q: Hoe krijg ik een uitgebreide inventaris snel ingevoerd in Toolplan?
A: Gegevens kunnen via Excel-bestanden aangeleverd worden. Onze consultants zijn beschikbaar om deze in te lezen in uw Toolplan account.